013-5144175
R & S advies | Langegracht 4b | Middelbeers

Verbrede landbouw

Naast het primair agrarisch bedrijf zijn er steeds meer ondernemingen die een tak van verbrede landbouw op hun bedrijf hebben. Maar welke vorm van verbrede landbouw past op mijn bedrijf en zeker zo belangrijk wat past bij mij als persoon? Wat mag er op grond van het bestemmingsplan? Past de nieuwe activiteit in de omgeving?
Tal van vragen die voorbij komen als u een nieuwe activiteit wilt opstarten. Of het nu gaat om een boerderijwinkel, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, kinderopvang, zorgboerderij etc. Bij elke vorm komen specifieke vragen voorbij. Door de professionalisering van deze multifunctionele landbouw is er ook steeds meer behoefte aan advies op maat.
Omdat wij vaak met ondernemers om tafel zitten zijn wij een goede sparringpartner voor u. Wij geven u tips waar u rekening mee moet houden en helpen u zo om de juiste keuzes te maken. Wij ontzorgen u bij het aanvragen van de benodigde omgevingsvergunning, bestemmingsplan en kijken samen naar de investeringsbegroting. Na een haalbaarheidsstudie gaan wij graag met u om tafel om een marketingstrategie en -plan uit te werken.

Bel ons!