013-5144175
R & S advies | Langegracht 4b | Middelbeers

Vanaf 11 januari 2021 ligt het voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2021 gemeente Reusel – De Mierden ter inzage. We raden u aan om uw locatie goed te controleren en te reageren als er iets niet klopt, als u plannen heeft of een omschakeling naar een andere bestemming wenst.

Voorontwerp inzien
Van maandag 11 januari tot en met maandag 22 februari 2021 ligt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2021’ ter inzage voor inspraak.
U kunt het voorontwerp op afspraak inzien op het gemeentehuis of op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.1667.BPBbuit0083-VO01
Tijdens deze periode krijgt u de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de inhoud van dit plan.  U kunt dit mondeling doen tijdens een gesprek met één van de leden van het projectteam buitengebied of schriftelijk.

De gemeente vraagt u bij het maken van een afspraak hiervoor aan te geven dat het gaat om een gesprek voor een mondelinge inspraakreactie.
Voor het kenbaar maken van een mondelinge inspraakreactie kunt u via het e-mailadres buitengebied@reuseldemierden.nl een afspraak met één van de leden van het projectteam Buitengebied maken. Vanaf de eerste week van januari 2021 nemen zij telefonisch contact met u op, om de afspraak in overleg met u in te plannen. Van dit gesprek voor een mondelinge inspraakreactie maken wij een kort verslag.
Het kenbaar maken van een schriftelijke inspraakreactie doet u door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders, postbus 11, 5540 AA in Reusel.
Het is belangrijk dat u uw inspraakreactie voorziet van de datum van uw inspraakreactie, de redenen/omschrijving van uw reactie,
uw adresgegevens en ook dat u uw inspraakreactie ondertekent.
Let op: het is niet mogelijk een inspraakreactie per e-mail in te dienen.

Mocht u vragen hebben over dit plan, dan kunnen wij u daarbij helpen. Bel of mail ons dan via 013-5144175 of algemeen@rensadvies.com

Bel ons!